Freelance Koks tijdelijk inzetten in uw keuken

Een freelance kok bij u in het bedrijf is aantrekkelijker als u denkt. Denk aan vervanging van uw vaste personeel tijdens vakantie of ziekteverzuim.

Zelfs wanneer uw Chef kok op vakantie gaat en u een geschikte vervanger zoekt, hebben wij de juiste Freelance kok voor u.

Onze freelance koks beschikken over de juiste papieren, maar ook een VAR verklaring. Een VAR verklaring zorgt ervoor dat u als opdrachtgever geen enkel risico loopt. Hierdoor hoeft u na de inhuur van onze freelance kok geen naheffing en premies te betalen. Ons tarief is daardoor helder, en kunt weet u zeker dat het daarbij blijft.

12 jaar ervaring in de keuken

Chefsontheroad heeft ruim 12 jaar ervaring in de keuken. Van chef de partie tot aan chefkok. Sinds Juli 2011 zijn wij gaan freelancen en mogen we terug komen bij onze vaste klanten. Onze freelancers zijn koks die u komen helpen, wij zullen niet ongevraagd dingen veranderen. Indien onze mening gevraagd wordt zullen wij dit zeer serieus opnemen en dit met u bespreken. Van voorbereidende werkzaamheden tot zelfstandig een keuken draaien, niets is ons te gek.

Wij komen graag in contact met u om u te helpen met het vinden van de juiste freelance kok.

Onze Freelance Koks kunt u onder andere vinden bij